Pagina principala / Acordul de Utilizare

Acordul de Utilizare

Bine ați venit pe platforma Creditsms.com, un serviciu destinat comparării ofertelor de credite din Moldova. Utilizarea acestei platforme este guvernată de termenii și condițiile descrise în acest Acord de Utilizare. Vă recomandăm să citiți cu atenție acest document înainte de a folosi serviciile noastre. 

Descrierea Serviciului  

Creditsms.com oferă un instrument online ce permite utilizatorilor să compare diverse oferte de credit de la diferiți furnizori, facilitând astfel alegerea celei mai potrivite opțiuni de finanțare. 

Utilizarea Platformei  

Prin accesarea și utilizarea platformei Creditsms.com, acceptați să respectați următoarele reguli: 

  • Nu veți publica sau distribui materiale ilegale, înșelătoare sau care încalcă drepturile de autor. 
  • Veți furniza informații reale și precise atunci când completați formularele de pe site. 

Limitarea Răspunderii  

Creditsms.com și proprietarii săi nu sunt responsabili pentru deciziile de creditare luate pe baza informațiilor prezentate pe platformă. De asemenea, nu garantăm acuratețea sau completitudinea informațiilor furnizate de instituțiile financiare. 

Modificări ale Acordului de Utilizare  

Creditsms.com își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile prezentate, fără notificare prealabilă. Continuarea utilizării platformei după astfel de modificări constituie acceptul dumneavoastră pentru noile condiții. 

Securitatea  

Eforturile noastre sunt orientate către protejarea securității informațiilor dumneavoastră personale. Totuși, niciun sistem de securitate nu este infailibil, iar utilizatorii sunt sfătuiți să fie prudenti în gestionarea datelor lor personale. 

Drepturi de Autor  

Toate informațiile și materialele prezentate pe Creditsms.com sunt protejate de legile drepturilor de autor ale Republicii Moldova. Utilizarea neautorizată a acestor materiale este strict interzisă. 

Pentru întrebări suplimentare legate de utilizarea platformei, vă rugăm să ne contactați folosind formularul de pe site. Echipa noastră este disponibilă pentru a răspunde la orice nelămuriri pe care le puteți avea legate de serviciile noastre.