Linie de credit

Comparați și alegeți unul dintre 2 creditorii.

Creditprime.md
Prima luna gratuit
0% până la 100 000 MDL
max. 100 000 MDL
20 - 75
15 min.
Soscredit.md
Atenție personalizată
0% până la 70 000 MDL
max. 70 000 MDL
18 - 75
15 min.

Informații despre creditor

Creditprime.md - OCN Ecofinance Technologies SRL

Adresă: MD-2012, mun. Chișinău, str. Pușkin, 26-B

Număr de telefon: 022 010 209

E-mail: info@creditprime.md

Obținere în: 50%

Termen: 62 zile - 5 ani

Perioada de: 20 până la 75

La luarea împrumutului de 5000 MDL pe o perioadă de 60 luni, comisionul este de 5000 MDL, costurile totale fiind de 10000 MDL, dobânda anuală efectivă APR este de 50%.

Soscredit.md - SOS CREDIT

Adresă: Moldova

Număr de telefon: -

E-mail: info@soscredit.ro

Obținere în: 50%

Termen: 3 luni - 5 ani

Perioada de: 18 până la 75

La luarea împrumutului de 10000 MDL pe o perioadă de 3 luni, comisionul este de 600.38 MDL, costurile totale fiind de 10600.38 MDL, dobânda anuală efectivă APR este de 42.27%

Linie de credit 

Descoperiți libertatea financiară cu linia de credit oferită prin platforma noastră, Creditsms.com. Dedicată utilizatorilor din Moldova, aceasta este concepută pentru a simplifica accesul la finanțare, permițându-vă să gestionati nevoile financiare imprevizibile fără stresul unui împrumut tradițional. Linia de credit oferă flexibilitate maximă, adaptându-se nevoilor dumneavoastra fluctuante. 

Avantajele Liniei de Credit la Creditsms.com 

Accesibilitate Rapidă: Odată ce linia de credit este aprobată, puteți accesa fondurile necesare în orice moment, direct din contul dumneavoastră bancar, fără a fi nevoie de aprobări repetate pentru fiecare utilizare. 

Flexibilitate în Utilizare: Folosiți resursele financiare pentru orice necesitate - de la cheltuieli neprevăzute, consolidarea datoriilor existente, până la investiții pe termen scurt sau cheltuieli ocazionale. 

Control asupra Dobânzii: Plătiți dobândă doar pentru suma efectiv utilizată, nu pentru întregul plafon de credit aprobat, ceea ce reduce costurile totale ale creditului. 

Condiții de Rambursare Adaptabile: Aveti posibilitatea de a ajusta planul de rambursare în funcție de fluxul dumneavoastră de venituri, ceea ce vă oferă control complet asupra finanțelor personale. 

Cum Funcționează? 

  1. Evaluare și Aprobare: Completați aplicația online pe site-ul web al creditorului selectat pe și primiți aprobarea rapidă, în funcție de profilul dumneavoastră financiar și de verificările de credit efectuate. 
  2. Acces la Fonduri: După aprobare, linia de credit vă stă la dispoziție integral. Accesați fondurile necesare, oricând, direct din contul personal. 
  3. Gestionarea Flexibilă: Rambursați și reutilizați creditul conform necesităților personale, cu posibilitatea de ajustare a limitelor de credit pe parcurs. 

Exemplu reprezentativ: La luarea împrumutului de 10 000 MDL pe o perioadă de 3 luni, comisionul este de 600.38 MDL, costurile totale fiind de 10 600.38 MDL, dobânda anuală efectivă APR este de 42.27% 

Criterii de Eligibilitate 

  • Vârstă minimă: Trebuie să aveți cel puțin 18 ani. 
  • Documentație: CI valid, dovada veniturilor și extras de cont. 
  • Stabilitate Financiară: Un scor de credit acceptabil și o istorie financiară stabilă. 

De Retinut 

Linia de credit este un instrument financiar puternic care necesită o gestionare prudentă. Este esențial să evaluați responsabil capacitatea de rambursare înainte de a solicita o linie de credit, pentru a evita supraindatorarea și impactul negativ asupra scorului de credit. 

Creditsms.com vă stă la dispoziție pentru a vă oferi cele mai competitive și transparente opțiuni de linii de credit din Moldova, ajutându-vă să faceți alegeri informate care să sprijine sănătatea dumneavoastră financiară pe termen lung. Utilizați platforma noastră pentru a compara diferite oferte și a găsi soluția optimă care să corespundă nevoilor și obiectivelor dumneavoastră financiare.