Pagina principala / Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate

Platforma noastră, Creditsms.com, acordă o importanță deosebită protecției datelor personale ale utilizatorilor săi din Moldova. Această politică de confidențialitate descrie modul în care colectăm, utilizăm, divulgăm și protejăm informațiile personale pe care ni le furnizați când folosiți site-ul și serviciile noastre. 

Colectarea datelor  

Când vizitați Creditsms.com, colectăm informații care ne ajută să vă oferim un serviciu personalizat și îmbunătățit. Aceste informații includ datele pe care ni le furnizați direct, cum ar fi numele, adresa de e-mail, numărul de telefon, precum și informații despre interacțiunile dvs. cu site-ul, cum ar fi căutările de credite pe care le efectuați. 

Utilizarea informațiilor  

Informațiile pe care le colectăm sunt utilizate pentru a vă oferi acces la diversele oferte de credite de pe platforma noastră, pentru a personaliza și îmbunătăți serviciile oferite și pentru a comunica cu dvs. despre serviciile noastre, cum ar fi notificări despre modificări ale termenilor de utilizare sau actualizări ale politicii de confidențialitate. 

Divulgarea informațiilor  

Nu vindem, nu închiriem și nu divulgăm informațiile dvs. personale terților fără consimțământul dvs. explicit, cu excepția cazului în care este necesar pentru a furniza serviciile solicitate de dvs., cum ar fi conectarea cu instituțiile financiare partenere, sau dacă legea ne impune acest lucru. 

Securitatea datelor  

Luăm măsuri serioase pentru a proteja informațiile dvs. de accesul neautorizat, utilizarea inadecvată sau divulgarea neautorizată. Folosim tehnologii de securitate și proceduri stricte pentru a proteja informațiile dvs. personale. 

Drepturile dvs.  

Aveți dreptul de a accesa, corecta sau șterge datele personale pe care le deținem despre dvs. De asemenea, puteți solicita restricționarea prelucrării sau să vă opuneți prelucrării datelor dvs. personale. 

Modificări ale politicii de confidențialitate  

Politica noastră de confidențialitate poate fi actualizată periodic pentru a reflecta schimbările în practicile noastre de informații. Vom notifica orice modificări semnificative prin plasarea unui anunț vizibil pe site-ul nostru. 

Pentru întrebări suplimentare legate de politica noastră de confidențialitate sau practicile de gestionare a informațiilor, vă rugăm să ne contactați prin formularul de contact disponibil pe site. Echipa noastră este disponibilă pentru a vă asista și pentru a răspunde la orice întrebări legate de confidențialitatea dvs.